Thursday, November 10, 2011

Chickens Turkeys spread the Spice With a sauce of Contents

.
To prepare this menu a large pot, needles and cords for cooking meat


Ingredients :

  • 1 whole chicken or large sized turkey (discard all of the contents of the stomach)
  • 1 quart chicken broth liquid





For Seasoning Salt Water :

  • 1 ½ or 2 cups of salt
  • 1 cup sugar
  • 3 tablespoons soy sauce
  • 1 tablespoon fennel seeds
  • 6 thin slices of ginger





For the sauce contents :

  • 4 tablespoons vegetable oil
  • 2 cloves garlic, crushed or puree
  • ¼ cup red onion
  • 2 tablespoons sauce oncom (bean sauce) or Japanese miso sauce
  • 2 teaspoons sugar
  • 2 teaspoons powdered collection of spices (nutmeg, paprika, cinnamon, pepper, coriander)
  • ½ cup water





For the spread :

  • 1 tablespoon honey
  • ½ cup boiling water boiled
  • 1 teaspoon vinegar





How to Make:


With a large saucepan cook a quart of water that poured salt, sugar, and 1 teaspoon of the spice.


Stir all these ingredients and pour 6 quarts cold water.


Turkey dip into the water and soak overnight in refrigerator.


The next day, prepare a 4 to 6 hours to roast turkey.


Remove the turkey that has been soaked overnight, let stand for 1 or 2 hours to dry.


While waiting, cook the meat sauce for the content. Heat vegetable oil in a skillet, saute garlic and onion.


Then pour the sauce oncom, sugar, a teaspoon of a collection of spices, and vinegar.


Add the water and wait until boiling. Do not forget, taste the flavor of this stir.


If it fits, let stand until cool.


Pour the meat sauce and put into the stomach turkey, if necessary by using a sewing needle and string.


This meat sauce will be poured out again after the turkey is finished roasting, to be eaten as a sauce.


Preheat oven to 450 degrees Faherenheit.


Place aluminum foil paper in the roasting pan.


Pour chicken broth about ½ inch or 2 inches from the bottom of the pan (to prevent the turkey dry and sticky).


For spreads, mix and stir all ingredients spreads, and then apply a turkey. Bake about 15 minutes.


Reduce oven temperature to 325 degrees and roast turkey again for 2 ¾ hours.


If necessary, on the sidelines roast, spread turkey several times to prevent skin burns.


Every 30 minutes, turn the pan so that the process can evenly roast a turkey.


After 2 ½ to 3 hours, turkey skewer with a toothpick, to see how mature.


If it is cooked, remove turkey from oven, let stand for 20 minutes before being cut.


How to cut: Cut the rope (if stitched), pour the sauce turkey meat from the belly, and put into a bowl.


If there is remaining chicken broth in the roasting pan, pour and mix with meat sauce.


Cut the thighs, legs, and then the chest.
.

2 comments:

Anonymous said...

[img]http://pampushok.ru/templates/Pampushok/images/header.png[/img]

Уважаемые хозяйки, кулинары и повара, одним словом любители готовить и вкусно поесть. У нас собрано множество кулинарных рецептов разных народов мира. Большое разнообразие рецептов первых и вторых блюд, рецепты салатов и закусок, рецепты соусов, рецепты десертов и напитков, разнообразная выпечка, консервирование, рецепты шашлыков и бутербродов, а также разные кулинарные статьи и новости мира. Сможете скачать хорошие книги по кулинарии. Узнаете о продуктах которые вы используете в рецептах для приготовления пищи - овощи, фрукты и ягоды, специи.

[url=http://pampushok.ru/solen/]консервирование[/url]

[url=http://pampushok.ru/solen/342-baklazhany-ogonek.html]баклажаны огонек рецепт[/url]

[url=http://pampushok.ru/vypechka/460-pirog-s-gribami-i-kartoshkoy.html]пирог с грибами и картошкой[/url]

[url=http://pampushok.ru/posts/310-stati-kak-pravilno-derzhat-kitajskie-palochki.html]как пользоваться китайскими палочками для еды[/url]

Anonymous said...

[img]http://www.debute.ru/e107_images/newspost_images/shop_items_catalog_image529.jpg[/img]

Уважаемые читатели.

У многих из Вас есть маленькие дети, которые мечтают побывать на Новогодней Елке!


Бесспорно, самая превосходная елка в государстве - в Кремле. Приобрести [url=http://www.debute.ru]билеты на кремлевскую елку[/url] хотят многие, ведь именно здесь людей ждет самое фееричное, самое яркое представление, именно здесь их встречает настоящий Дед Мороз, приехавший из Великого Устюга. Все знают что, в Кремле и конфеты вкуснее, и музыка веселее, и песни самая звонкая- а как иначе?


Каждый год над сценарием этого праздника думают лучшие режиссёры российского государства и сценаристы, к работе имеют допуск только истинные специалисты. Если вы надумали [url=http://www.debute.ru]купить билет на кремлевскую елку[/url] своему чаду, то знайте, что развлекать малыша будут непревзойдённые актёры России, а не просто аниматоры, как это бывает на обычных представлениях.


Не отказывайте детям в радости, ведь [url=http://www.debute.ru]новогодняя елка в кремле[/url] - это исполнение самых заветных желаний, светлый, сказочный день в жизни малыша, маленького или большого. И пусть [url=http://www.debute.ru]новогодняя елка в кремле 2012[/url] станет началом удачного, доброго и счастливого времени!

Закажите [url=http://www.debute.ru]билеты на кремлевскую елку[/url] прямо сейчас! Телефон: +7 (495) 545-17-57.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...